Over ons

Over WebUiltje / HostUiltje

WebUiltje Algemeen

Webuiltje is gestart op 01-02-2013 met het leveren van kantoorartikelen.

Wij hebben ons assortiment in de loop van de tijd behoorlijk uitgebreid, hierdoor hebben wij meerdere hoofdcategorieën om de webshop overzichtelijk te houden.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan als klant en met services van verschillende bedrijven en waren eigenlijk nooit 100% tevreden. Hierdoor zijn wij zelf gestart met het leveren van producten waar wij in eerste instantie zelf mee te doen hadden en later hebben wij dit uitgebreid met producten waar onze klanten om vroegen.

Wij helpen u graag om een totaal oplossing te bieden, of dit nu voor thuis of voor op de zaak is. Wij kunnen u helpen.

Bij WebUiltje vinden wij dat iedereen er toe doet en helpen wij iedereen met evenveel service en uitleg.

WebUiltje contactgegevens

WebUiltje
Bonenkamp 4
7157 AM Rekken
Telefoon*: 0545-744101

Handelsnaam: WebUiltje
KvK-nummer: 57106398
BTW-identificatienummer: NL001390163B54

* Wij zijn niet altijd op kantoor waardoor dit nummer na een 30 seconden automatisch wordt doorgeschakeld.
* Wij zien wie er gebeld heeft (met uitzondering Prive/Anoniem oproepen) wij bellen u altijd zo spoedig mogelijk terug.

WebUiltje Kantoor bezoeken

U kunt het WebUiltje kantoor uitsluitend op afspraak bezoeken. Omdat wij veel buiten de deur werken zijn wij niet altijd aanwezig op ons kantooradres. Hierdoor is voor alle bezoekers van WebUiltje een afspraak nodig.

WebUiltje Voorraad

Onze voorraad staat in centrale magazijnen en is meestal de volgende dag op de plaats van bestemming.
Wij handhaven voor de zekerheid een levertijd tussen de 1 en 4 werkdagen, mits een artikel voorradig is bij het centrale magazijn.

WebUiltje Kantoor bezoeken

U kunt het WebUiltje kantoor uitsluitend op afspraak bezoeken. Omdat wij veel buiten de deur werken zijn wij niet altijd aanwezig op ons kantooradres. Hierdoor is voor alle bezoekers van WebUiltje een afspraak nodig.

WebUiltje Voorraad

Onze voorraad staat in centrale magazijnen en is meestal de volgende dag op de plaats van bestemming.
Wij handhaven hierdoor een levertijd tussen de 1 en 4 werkdagen, mits een artikel voorradig is bij het centrale magazijn.

Uw privacy bij WebUiltje

Privacy is groot in het nieuws en van belang voor zowel u als ons. Wij waarderen u als onze klant enorm en hechten dan ook alle waarde eraan dat uw gegevens bij ons veilig zijn.
Door een bestelling bij één van de WebUiltje webshops te plaatsen gaat u akkoord met ons privacy beleid.
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend met uw toestemming. Indien u een order plaatst bij WebUiltje geeft u automatisch toestemming dat u een mail van ons ontvangt met de orderbevestiging, de verzendgegevens (indien van toepassing) en de factuur (of overige betaal documenten).

Welke gegevens heeft WebUiltje nodig

- Uw voor- en achternaam

- Uw adres

- Uw postcode

- Uw E-mailadres

- Uw telefoonnummer

- Uw geboortedatum (dit is in enkele gevallen nodig, vandaar dat het veld optioneel is.)

Uw gegevens bij WebUiltje en Derden

Uw gegevens worden enkel verstrekt aan:

- Onze boekhouder (t.b.v. de administratie, in vorm van een Factuur)

- Het Postbedrijf (indien geen afhaal)

- Het centrale magazijn t.b.v. de verzending.

- Indien u een hosting / domein klant van ons bent zijn wij verplicht bij de registratie van uw domeinnaam uw gegevens door te geven (zodat het domein ook van u is).

o Een anonieme domein registratie is mogelijk tegen meerprijs.

o In het geval van een anonieme domein registratie houdt WebUiltje uw gegevens in eigen administratie.

o WebUiltje is verplicht op het vertoon van een rechterlijk besluit de houder van een anoniem domein ter inzage te overhandigen aan de betreffende instantie(s).

o Dit is enkel het geval wanneer u een overtreding begaat met uw domein of de inhoud van uw website. 

Uw gegevens bij WebUiltje tijdens de betaling

WebUiltje maakt gebruik van een betalingsprovider genaamd: Mollie B.V.
Wij bij WebUiltje slaan geen betaalgegevens op. Er wordt enkel opgeslagen of u betaald heeft en met welke betaalwijze dit is gebeurt.
Betalingen via Klarna achteraf betalen werken met een Klarna account. Klarna is in dit geval de partij welke uw gegevens opslaat zoals u deze opgeeft bij het aanmaken van een Klarna account.
In het geval van een automatisch incasso wordt er een contract opgesteld met een machtiging voor een SEPA-incasso.

Hoelang bewaart WebUiltje uw gegevens

Dit vinden wij zelf enigszins een strikvraag, veel websites die wij bestudeerd hebben geven hier geen duidelijk antwoord op. Naast garantie, uw order historie, onze facturen, eventueel spaarpunten zijn de meeste gegevens wel een keer te wissen / anonimiseren echter volgens de Nederlandse wetgeving is een bedrijf / organisatie verplicht de boekhouding op zijn minst 7 jaar te bewaren

Uw account (met bijbehorende gegevens) blijft 2 jaar actief in verband met de Europees wettelijke garantie. Plaatst u binnen de lopende 2 jaar weer een order dan wordt de periode met 2 jaar verlengd in verband met de garantie op de nieuwe artikelen.
Wij gaan tijdens de maandelijkse administratie ronde na of u de afgelopen 2 jaar een order geplaatst heeft zo kan het zijn dat u 2 jaar en een paar dagen in ons systeem staat.

In onze boekhouding blijft 7 jaar uw factuur met betreffende gegevens aanwezig. Facturen in de boekhouding worden niet aangepast of geanonimiseerd.

Samenvattend: Uw gegevens blijven +/- 2 jaar bestaan in ons systeem en 7 jaar in onze boekhouding.

Indien u een verzoek van verwijdering indient zullen wij uw gegevens binnen 48 uur (op werkdagen) anonimiseren.

Er zijn gevallen waarin wij uw verzoek tot anonimiseren tijdelijk niet mogelijk kunnen maken, dit is het in het geval van een openstaande betaling, of een betalingsregeling.

Hoe worden mijn gegevens gebruikt bij WebUiltje

Uw gegevens worden enkel gebruikt om u te contacteren betreffende uw order, eventuele vertragingen, garantie, betaling en de levering van uw order. Indien u zich expliciet aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvangt u deze ook gedurende u een actieve aanmelding heeft op onze nieuwsbrief. Doormiddel van een link in de nieuwsbrief kunt u zich ten aller tijden afmelden.

Bedenktijd bij WebUiltje

Wij zijn wettelijk verplicht u een bedenktijd van 14 dagen te geven zodat u de bestelling kunt annuleren / retourneren zonder opgaaf van reden.

De eisen voor de bedenktijd:

  • U mag het product bezichtigen / licht gebruiken (waar het product voor bedoeld is).
  • U bewaard de originele verpakking.
  • U vermindert de waarde van het product niet.

De procedure gaat als volgt te werk:

  • U dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact met ons op te nemen dat u een deel van de bestelling of de gehele bestelling wilt retourneren.
  • Na het melden dient u binnen 14 dagen de artikelen te retourneren naar ons.
  • Binnen 14 dagen na ontvangst ontvangt u het bedrag retour. U betaalt de retourkosten zelf. U ontvangt van ons het bedrag van de bestelling inclusief verzendkosten retour in het geval van de complete bestelling retourneren. U ontvangt geen verzendkosten (die wij gemaakt hebben om de artikelen bij u te bezorgen) retour indien eendeel van de bestelling geretourneerd wordt.

Ik heb het product beschadigt mag ik hem alsnog retourneren?

In het geval van beschadigingen aan het product treed er een waarde vermindering op, wij kunnen het product retour nemen maar kunnen dit product niet meer voor de originele prijs aanbieden. In het geval beschadiging wor